Producten van 12+ webwinkels
Home » Gerucht: Xbox Series S als budget alternatief Xbox Series X?

Gerucht: Xbox Series S als budget alternatief Xbox Series X?

Xbox Series S

De kans is groot dat Microsoft naast de genoemde Xbox Series X ook een budget versie hiervan gaat uitbrengen. Microsoft heeft dit niet officieel bevestigd, maar een Twitter gebruiker is hierachter gekomen via een controller.

Xbox Series S controller?

De Xbox Series X is nog niet eens uitgebracht, maar Twitter gebruiker Zak S wist al een controller te bemachtigen. Op de verpakking is S te zien wat er op wijst dat Microsoft ook een budget console gaat launchen binnen de Xbox Series X modellen. Er gaat al jaren een gerucht rond over “Project Lockhart“ binnen Microsoft. Dit zou gaan over een budget console binnen de nieuwe Xbox  Series X reeks waar je alleen maar games op zou kunnen downloaden. Er zou dus geen cd-speler in de console zitten.

Xbox One had ook de S versie

De strategie zou goed bij Microsoft passen. Binnen de Xbox One serie brachten zij ook een goedkopere en kleinere S versie uit. Zo kan je voor wat minder geld toch nog een goed werkende Xbox console bemachtigen.

Xbox Series X kopen?

De nieuwe Xbox is nog niet uitgebracht, maar bij Koopie zal je de goedkoopste deal vinden. Je kan bij ons meerdere aanbieders vinden waardoor je altijd goedkoper uit bent. Blijf ook op de hoogte over de nieuwste weetjes van de Xbox Series X door ons blog te volgen.

Kaufie - © 2024
Kaufie