Producten van 12+ webwinkels
Home » Releasedatum en prijs Xbox Series X

Releasedatum en prijs Xbox Series X

Releasedatum en prijs Xbox Series X

Veel gamers zitten met enorm veel spanning te wachten op de nieuwe Xbox Series X. Toch hebben we nog een aantal vragen over deze console. Wat is de releasedatum en prijs van de Xbox Series X? De releasemaand is inmiddels bekend gemaakt door Microsoft, de prijs en de officiële releasedatum nog niet. Wel hebben wij hier een schatting van wat de prijs ongeveer zal zijn.

De verwachte releasedatum Xbox Series X

In ons eerdere artikel kon je lezen dat Microsoft officieel heeft bevestigd dat de nieuwe Xbox uit komt in november 2020. Dit is een maand eerder dan wat er eerst werd gezegd, namelijk voor de feestdagen van december 2020. Waarschijnlijk zal de exacte release 6 november 2020 zijn. Een Twitteraar heeft hier een melding van gemaakt. Winkels zijn al bezig met het distribueren van Xbox Series X consoles en accessoires. Deze producten bevatten allemaal een sticker met dat het pas verkocht mag worden vanaf 6 november.

De verwachte prijs Xbox Series X

Zowel Sony als Microsoft hebben nog geen officiële prijzen genoemd voor de nieuwe consoles. De verwachting is wel dat het in augustus of september bekend zal worden. De releases zijn namelijk al in november en december. Voor nu is de verwachting dat de PlayStation populairder zal worden. Daarnaast is de verwachting dat de Xbox Series X rond de €400,- zal kosten. De Cloud versie zal rond de €200,- kosten. Dit model zal dan geen harde schijf bevatten en alles zal via de cloud gaan (mogelijk met abonnementen voor opslag).

Xbox Series S als goedkoper alternatief

We hebben in een eerder artikel genoemd dat Microsoft hoogstwaarschijnlijk met een budget variant komt, genaamd de Xbox Series S. Mogelijk is dit de cloud variant van de nieuwe Xbox. Het is nog niet zeker, maar er is wel aan controller gevonden met een Series S label. Hiermee zal Microsoft een duurdere en goedkopere Xbox lanceren zodat de instap lager is voor iedereen.

Volg de artikelen van Koopie.be voor de nieuwste weetjes over de nieuwe Xbox en de PlayStation 5.

Kaufie - © 2024
Kaufie