Producten van 12+ webwinkels
Home » Xbox Series X komt in november 2020 uit

Xbox Series X komt in november 2020 uit

xbox series x

Het is zover. Microsoft maakte gisteren bekend dat de Xbox Series X in november 2020 uit komt. Dit komt iets eerder dan wat er eerder bekend was.

Wat is de exacte releasedatum van de Xbox Series X?

Voorheen gaf Microsoft aan dat de nieuwe Xbox console uit zal komen rond de feestdagen van 2020. Nu zijn ze een maand eerder met de release. Wat de exacte datum zal zijn, is nu nog onbekend.

Welke games voor de Xbox Series X?

In het bericht van Microsoft is te zien dat Halo Infinite helaas wordt uitgesteld tot 2021. Deze zou gelijk met de release van de console te spelen zijn. De maker 343 Industries geeft echter aan meer tijd nodig te hebben om de gameplay van de nieuwe game met Master Chief op orde te krijgen. Je zal ergens in 2021 weer kunnen spelen met Chief. Wel geeft Microsoft aan dat er direct na de release meer dan 50 games geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe Xbox. Dit zijn onder andere games als Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, and Watch Dogs: Legion. Ook zullen nieuwe games voor de console via de Xbox Game Pass te halen zijn. Dit zijn titels als The Medium en Scorn. Meer dan 40 games zullen geoptimaliseerd worden voor de nieuwe Xbox zodat de gameplay nog beter wordt. Dit zijn titels als Destiny 2, Forza Horizon 4 en Gears 5. Er komen dus genoeg games uit voor de nieuwe Xbox Series X welke geoptimaliseerd zijn met de nieuwe kracht van deze console.

Ook eerdere games kan je spelen

Eerder gaf Microsoft al aan dat er backwards compatibility is. Je zal alle spelen kunnen spelen van de Xbox 360 en de Xbox One. Niet alle spellen zullen nog beter draaien op de nieuwe console omdat deze niet geoptimaliseerd zijn. De bovengenoemde games worden wel aangepast zodat ze nog sneller en grafisch mooier draaien op de nieuwe Xbox.

Xbox One X kopen?

Bij Koopie.be kan je meerdere aanbieders van de nieuwe Xbox vergelijken. Wij zullen deze live hebben staan voor en tijdens de release. Zo kan je vergelijken en de beste deal kiezen.

Kaufie - © 2024
Kaufie